Efterskolens historie i billeder og ord fra 2019

På nedenstående sider findes information om efterskolens historie fra idé til fungerende skole fortalt i billeder og ord.

Vores 30 studerende fløj til Delhi og Gujarat – januar 2019

ITBP 24 B / N (Indo tibetansk grænsepoliti) tog os i en uges lang tur til Delhi og Ahemdhabad.

Vi var 30 studerende og to medarbejdere, Kunzes og Phunchok.

Ud af 30 studerende havde 27 elever deres første flyoplevelse i deres liv - de havde ikke en gang været tæt på en flyvemaskine før.

Den 7. januar 2019 fløj vi til Delhi.

Der fik vi mulighed for at besøge Zoological National Park, Red Fort, Gandhiji's Tomb, India Gate, tibetanske marked og Select City Mall.

Herefter tog vi toget til Ahemdhabad (Gujarat) - Og igen, for de fleste af eleverne - var det deres første togoplevelse nogensinde.

Det tog hele natten at komme til Ahemdhabad.

Der fik vi mulighed for at besøge Vikram Sarabhai Apace Udstilling, Kankaria Lake, Toy Train, Sabarmati Ashram (grundlagt af Gandhiji), Adalaj Stepwell, Jain Temple, hovedmarked og et indkøbscenter.

Vi fløj tilbage fra Ahemdhabad til Delhi og til Leh (Ladakh).

Det har virkelig været en meget stor oplevelse for os alle. Vi nød hvert øjeblik - og vi fik også mulighed for at spise lækker mad😊.

Vi skylder ITBP 24 Bataljonen en meget stor tak. De organiserede og gav os denne ugelange tur. Ligeledes takker vi Angmo og Dr. Tundup, som gjorde denne tur mulig.

Efter min mening er en sådan oplevelse virkelig god for vores elever, hvor de fleste af dem ikke har råd til at komme udenfor Ladakh.

Sådanne erfaringer gør dem mere vidende og mere opmærksomme.

En STOR tak fra,

Kunzes Tsering